Magazínů bojových umění Top-Fight.cz

Webové stránky

Ostatní

Jestli něco s naším LDStudio skutečně umíme, tak to jsou zpravodajské portály s návštěvností stovky tisíc lidí denně, které jsou přímo napojeny na řadu reklamních systémů od Google, přes individuální reklamní plochy až po Seznam Newsfeed, kam není úplně snadné se dostat ať už kvůli kvalitě webu, či obsahu na něm! Pokud se to ale podaří a stanete se reklamním partnerem Seznamu na nejvyšší úrovni, pak všechny články, co se publikují na web, tak jsou během chvíle i na homepage Seznamu, což zaručí ohromné návštěvnosti webu. Je tedy potřeba, aby byl web perfektně připravený, rychle se načítal, hlídal si odkud lidé na web chodí. To je kvůli zobrazování správných reklam. Pokud někdo na web přijde z reklamy na Seznamu, tak se nesmí stát po určitou dobu, že se mu zobrazí cizí reklamy odjinud. Velkým oříškem u podobných typů webů je velký nápor návštěvníků, kteří na web přijdou např. během jedné minuty.

Toto všechno se nám zdárně daří, a proto si nás vybral jeden z největších českých portálů/magazínů na bojová umění Top-Fight.cz, abychom jim připravili nový moderní a rychlý web, který splní všechny požadavky vypsané výše. Samozřejmostí byl i přesun starých článků, aby si portál zachoval svoji historii.

Dalším projektem, na kterém jsme pro kluky z Top-Fight pracovali je portál TOP-FUN, který se zaměřuje na trošku bulvárnější témata z domova i zahraničí. Rozhodně stojí také za sledování :-)

Ať se daří a přejeme spousty spokojených čtenářů :-)

Tvorba webu www.top-fight.cz